Training & coaching particulier

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching met paarden helpt je op een bijzondere, praktische manier jezelf ontdekken en ontwikkelen. Paarden weten je al snel te ‘ontmaskeren’ zonder je te veroordelen.

Paarden voorzien je van no-nonsense feedback, omdat er geen ruis (emoties, gedachten) op de lijn zit. Als je met hen wilt samenwerken zul je je heel bewust moeten worden van je lichaamstaal en hoe je daar mee omgaat, want daar communiceer je mee. In onze lichaamstaal zitten veel (onbewuste) emotionele patronen verborgen , die (mede) verantwoordelijk zijn voor de manier waarop wij paarden, mensen en situaties benaderen. Samen met paarden, door gerichte oefeningen, kun je die patronen ontdekken en doorbreken. Tijdens deze trainingen zul je zien dat vaak een kleine verandering in jezelf en in je lichaamshouding enorm resultaat boekt in het contact en samenwerken met paarden,  ik maak de vertaalslag naar het dagelijks zijn en functioneren,  zodat deze inzichten mee genomen kunnen worden naar het dagelijks leven.

De training/sessies bieden zicht op onbewuste patronen en reiken je gereedschap aan om jezelf  vanuit gevoel (verder) te ontwikkelen op het gebied van o.a.:

  • COMMUNICATIE
  • PERSOONLIJK LEIDERSCHAP
  • PARTNERSHIP

Een coachingstraject bestaat uit 3 sessies van anderhalf uur en is als volgt opgebouwd:

  • INZICHT
  • TRANSFORMATIE
  • VERANKERING

De eerste sessie zal zicht geven op onbewuste patronen, de tweede sessie is gericht op het doorbreken/transformeren van deze patronen en de derde sessie staat in het teken van het verankeren van transformatie, zodat er ruimte onstaat voor nieuwe inzichten en een verfrissende aanpak.